Aanbod voor bedrijven & verenigingen: Nidra @ Work

Ik richt me met Isa-Nidra op bedrijven, organisaties of verenigingen die hun werknemers of leden willen ondersteunen in hun veerkracht, in hun mentaal welbevinden.  Door op regelmatige basis een nidra pauze te nemen, wordt er weer meer balans ervaren, meer rust.  Het verfrist de geest, en brengt weer helderheid in de gedachtepatronen.

Eén enkele sessie geeft instant rust, zelfs als die slechts een kwartiertje duurt.  Het is dus niet onlogisch dat een regelmatige beoefening van nidra het algemene tevredenheidsgevoel significant opkrikt.  Op langere termijn leidt dit tot meer veerkracht, en een groter geluksgevoel.  Is dat niet wat iedereen wenst?

De sessies die ik geef, zijn gebaseerd op de Deeprelax Nidra Methode en de Radiant Peace Methode.  Ze kunnen zittend of liggend plaatsvinden, naargelang de intentie, het voorhanden tijdsslot, de ruimte, ... De zittende sessies zijn beperkter in tijd en zullen tot minder diepe ontspanning gaan.  Ze zijn wel een ideale “instapper”, of “kennismaker” voor zij die er nog enigszins sceptisch tegenover staan.

Een zittende sessie vindt meestal plaats in een kring.  Na een inleidend woordje wordt de focus verlegd van de gedachten in het hoofd, naar de ademhaling en naar het lichaam.  Daarna wordt er stapsgewijs naar rustigere hersenstaten gewerkt.  De stembegeleiding duurt gemiddeld 15 à 20 minuten, waarna er langzaam wordt teruggekeerd naar het hier en nu, en er een nabespreking volgt.  In totaal duurt een zittende sessie 30 à 35 minuten.  De sessie kan plaatsvinden op een stoel, of op een zitkussen (wordt niet door Isa-Nidra voorzien). 

Een liggende sessie vindt plaats op een matje (kan worden voorzien door Isa-Nidra), en kan in korte zowel als langere versie georganiseerd worden.  Heel vaak daalt men naar nog diepere rust af dan bij een zittende sessie, omdat er totale ontspanning mogelijk is.  Bij een liggende sessie wordt er meestal eerst enkele minuten fysiek werk verricht (zachte yoga stretch, of wat springen) zodat het hoofd al enigszins wordt geleegd.  Daarna verloopt de sessie gelijkaardig aan de zittende sessie.  De totale duur van een liggende sessie kan variëren tussen 30 tot 60 minuten.  Het is ook mogelijk om een combinatie van Yin Yoga en Yoga Nidra te geven.

 

Dit alles kan ook geïntegreerd worden tot een heuse workshop, waarbij een mix van theorie en praktijk wordt gebracht.  De theorie gaat dieper in op de werking van de hersenen en het effect van zowel stress als ontspanning op de hersenen en bij uitbreiding je gehele lichaam.  De workshop wordt afgesloten met een live gegeven Yoga Nidra sessie, zittend of liggend.

 

Ben je geïnteresseerd?  Wens je meer info?  De tarieven zijn hier terug te vinden.

Wil je een offerte op maat bespreken?  Geef me dan een seintje via het contactformulier, en ik help je graag verder.

 

 

Aanbod voor particulieren

Vanaf oktober 2023 vind je me maandelijks bij Akasha Healing Center in Begijnendijk.  Het is een prachtige sfeervolle "huis-yoga-studio", die perfect is voor diepe Yoga Nidra sessies.
Meer info en het exacte lessenrooster kan je terug vinden op https://akashahealing.be/ 

 

Verder vind je me ook elke twee weken op vrijdagochtend om 10h bij Medisch Thuis, te Laakdal.   Dit centrum staat voor een holistische aanpak van gezondheid - een perfecte locatie voor helende Yoga Nidra sessies.  Inschrijven voor de lessen kan direct via hun agendasysteem, of via mijn Momoyoga pagina: https://www.momoyoga.com/isa-nidra/schedule. 

 

In mei en juni 2024 zal ik enkele zondagochtenden en woensdagavonden op de Gummibottenboom te Paal te vinden zijn met een Yin Yoga les tussen de geitjes!  Ik hoef je niet te vertellen dat dit niet enkel om de fysieke activiteit gaat, maar dat de interactie met de rondlopende geitjes zeker zo veel fun geeft ;-)  Meer info op https://www.gummibottenboom.be/beestige-activiteiten

 

Heb je zin in een combiles Zachte Yin Yoga & Yoga Nidra?  Hou dan zeker mijn Momoyoga pagina in de gaten, of mijn Instagram kanaal!  Tot aan de zomervakantie 2024 heb ik maandelijks op woensdagavond een combiles in de betoverende dôme van Réveil te Schaffen.

 

Spoedig zal ik ook online lessen aanbieden. Meer info volgt!