Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een krachtige vorm van geleide meditatie.  Geen fysieke yoga dus, waar je poses aanneemt, maar wel een eenvoudige en aangename manier om je denkende mind even tot stilstand te brengen.  Iets dat zo broodnodig is in deze tijden waar alles altijd sneller, harder en meer moet zijn. 

Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om die innerlijke rust op te zoeken.  En ik ben ervan overtuigd dat er ook voor ieder wat wils is, een methode die echt bij je past, die je rust geeft en tegelijkertijd kan opladen.  Ik ben me er echter ook van bewust dat deze methodes vaak te laat worden ingezet, als je al voelt dat je het nodig hebt, en niet preventief.  Daar wil ik met Isa-Nidra iets aan veranderen...

Ik richt me met Isa-Nidra op bedrijven, organisaties en verenigingen die het welbevinden van hun mensen op de hoogste plaats zetten.  Ik bied Yoga Nidra sessies in groep aan, geschikt voor een middagpauze, of tijdens een teamevent.  Yoga Nidra kan zowel zittend als liggend plaatsvinden, afhankelijk van de groep en de setting.  Ik begeleid de mensen met mijn stem, mijn verhaal, mijn richtlijnen, naar een diepere ontspanning, naar rustigere hersenstaten, naar een fase waarin je lichaam en geest in balans kunnen komen.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een Yoga Nidra sessie als particulier te volgen.  Deze lessen duren meestal een uurtje, al dan niet in combinatie met een Yin Yoga les.  Voor het aanbod kan je terecht op mijn Instagram pagina, of hier.  

Maak jouw eigen website met JouwWeb